Laundrytime

2011-08-25 - 15:08:00
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Det börjar ta sig i lägenheten. Det är en del kvar att plocka med och vi har ännu ingen soffa.. Makes me wanna cry. Något som jag skulle kunna öppna tårkanalerna rejält för är att vi endast har 1an, 2an, 4an och 6an. Vad fan är det för skämt egentligen!? känner mig lite känslig angående de få kanalerna.

Till någon bra. Vår tvättstuga. För det första så bokar man tid genom en liten minidator som sitter utanför tvättstugan. Och ingen annan kan komma in i tvättstugan om dom inte har bokat en tid, det ser den lilla minidatorn till. Älskar den här lilla minidatorn. Sen finns det flera tvättmaskiner, 2 torktumlare och 2 torkskåp. Yes, känner mig riktigt lyckligt lottad när det kommer till tvättstugan.

Jag tror inte att Johan är lika förtjust som jag är. Varje gång vi kommer in så har någon råkat spillt tvättmedel på maskiner eller på golvet och sen har dom "glömt" att torka bort det. Johan suckar högt, svär lite och börjar sen ta bort det. Som en liten pappa går han runt och torkar upp efter de andra ungdomarna. Samma visa varje gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback